Skip to main content
Eupor Webshop

Megnyílt webshopunk

Ossza meg másokkal

Augusztustól már webshopunkon is megvásárolhatjátok termékeinket. Részletekért kattints bejegyzésünkre!
Megújult weboldalunk, ahonnan csak egy kattintásra elérhető webáruházunk. A megszokott termékek mellett új termékek is bevezetésre kerültek. Törekszünk arra, hogy minél jobban könnyítsük munkátokat, hiszen mi is lehet jobb egy mesterember számára, ha mindent egy helyről gond nélkül be tud szerezni.
Oldalunkon folyamatosan elérhető a kenhető szigeteléshez minden olyan kellék, amire szükséged lehet. Festőhenger, maszkolószalag, ecsetek, kenhető szigetelő anyagok, és többek között geotextília is.
Nálunk minden eszközt megtalálsz, amit a purhabszórás során használsz a felület előkészítéstől egészen a géptakarításig. Az alapanyagok és az alkatrészek mellett egyéb kiegészítő termékekkel bővítettük kínálatunk, így már utcai kefét, géprongyot vagy akár takarófóliát is tehetsz kosaradba.
Munkavégzés során nagyon fontos, sőt a legfontosabb a biztonságod, így termékpalettánkba védőfelszerelések is kerültek. Védőszemüveg víztiszta és sárga változatban, PU mártott védőkesztyű fekete és fehér színben, valamint egyszer használatos overál/festőruha több méretben,

Miért is érdemes regisztrálnod az oldalra?
Erre a válasz nagyon egyszerű. Minden webshopon történő vásárlás után gyűjtheted a pontokat, amiket később le is tudsz vásárolni. Minden elköltött 1 euró után 1 pontot írunk jóvá a profilodon. A pontokat vissza tudod váltani: 200 pont 1 euró vagy annak megfelelő forint. Nem érdemes elszalasztani ezt a lehetőséget, hiszen csak itt tudjuk gyűjteni pontjaidat. Telefonon történt vásárlások után sajnos nem tudjuk jóváírni a pontokat, kedvezményeket.

Mi az, amit nem tudsz beszerezni a webshopon?
Online rendelésre egyedül a purhab szóró berendezésekre nincs lehetőséged. Árajánlatért keresd fel kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre hétfőtől péntekig nyitvatartási időben. Kérésedre személyes konzultációt, tanácsadást is lehetőséged biztosítunk.

Kövess minket
Facebookon: Kattints ide.
Instagrammon: Kattints ide.
Twitteren: Kattints ide.
Youtube-on: Kattints ide.
Tiktokon: Kattints ide.