Miért minket válasszon?

Profilul nostru principal este recunoscut la scară largă, furnizăm tehnologie de bază pentru spumă poliuretanică pulverizată şi înveliş poliureic pulverizat pe piaţa globală. Serviciile noastre sunt compuse din izolaţie pentru locuinţe, acoperişuri platformă, ţiglă striată - clădiri acoperite cu panouri trapezoidale, hale industriale, containere şi alte suprafeţe speciale, pe lângă fabricarea diferitor elemente decorative.

  • Több mint 13 éves igazolt szakmai tapasztalattal rendelkezünk
  • Az elsők között kezdtük a magyarországi tevékenységet, így a haza piacon vezető szerepet töltünk be.
  • Legnagyobb hazai hálózattal rendelkezünk.

A megbízható tetőtér szigetelés nálunk kezdődik!

A tetőtéri lakások egyik megoldandó problémája a gyorsan felmelegedő tér, ami nagyon zavaró lehet meleg nyári napok alkalmával. Minőségi tetőtér szigeteléssel ez a hátrány kiküszöbölhető és a tetőtéri lakás maximálisan komfortossá tehető.

A tetőtér szigetelés egyik kiváló eszköze a poliuretán hab vagy pur hab. Ezt a szigetelő anyagot igazán egyszerűen és nagyon gyorsan fel lehet vinni a kijelölt felületre, mert fújható halmazállapotú. A purhab minden kis rést kitölt, ezáltal nagyon hatékony és eredményes, ha szigetelésről van szó. A szigetelés nélküli hőveszteségnek akár a 75%-át is megtakaríthatja a használatával. Nincs többé túlmelegedés vagy hirtelen lehűlés, az évszakok jellemzőihez igazodik.

Hosszú élettartamú, kedvező árú és előnyös tulajdonságokkal bíró tetőtér szigetelést keres? Könnyebben megvalósíthatja, mint gondolná! Forduljon hozzánk honlapon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet a megbízható tetőtér szigetelés részleteiről!

  • Polyurea rendszerek
U érték kalkulátor

Kalkulálja ki a szigetelő anyagok U értékét

Kalkulátor megnyitása
Dacă mai aveţi şi alte întrebări, vă rugăm să ne contactaţi.