Gyakran ismételt kérdések a purhab szóró gépekről

Ismerd meg a Purhab szóró gépekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket. Itt megtalálod a választ a leggyakoribb kérdésekre.

A megfelelő gép kiválasztásában segítünk Önnek. A gép típusa függ attól hogy milyen munkákra szeretné használni a gépet. Bővebb információkat a feladat pontos ismerete után tudunk adni.

Gép árajánlatot egyeztetés után tudunk Önnek küldeni. 30 típusú gép elérhető különböző konfigurációkban, így pontos árat csak a megfelelő rendszer kiválasztása után tudnunk adni.

Ezt nehéz meghatározni. Függ a vállalási áraktól. Egyes cégek melyek fejlődnek is magas árakon dolgoznak. Más cégek alacsony árakon dolgoznak. Természetesen a személyes konzultáción tudunk beszélni pontos számokban.

Kétkomponensű zártcellás, nyitott cellás poliuretán habokat és poliurea bevonatokat lehetséges a gépekkel használni. Legnépszerűbb alkalmazása a purhab szigetelés.

A kalkuláció sok tényezőtől függ. Szórásos sűrűségek 12-80 kg/m3 változik. Erről bővebben egyeztessen kollégánkkal

Ez függ a kompresszor típusától. Kisebb gépek esetében 120-250 liter/perc, nagyobb gépek esetében 450-1000 liter/perc teljesítményű légkompresszor szükséges. Bővebb információt a megfelelő gép kiválasztásakor tudunk adni.

A gépek működéséhez nem szükséges a légkompresszor, kivéve a levegőhajtásos gépet. Minden rendszer esetében a pisztoly levegőműködéses. A pisztoly működéséhez és tisztításához van szüksége levegőre. Nagyobb gépek esetében a táppumpa rendszerek is levegőhajtásúak (hordó pumpa)

Az A jelzésű gépek levegővel hajtott gépek, azaz levegős pumpa fejleszti a nyomást. Az E jelzésű gépeken elektromos motor fejleszti a nyomást. A H jelzésű gépeken hidraulikus pumpa fejleszti a nyomást. Az XP jelzés is elektromos gépet jelent, de az X jelölés jelöli a magas nyomást, azaz poliurea bevonat szórásra alkalmas gép.

Minden általunk forgalmazott Graco berendezésnek elérhető a technikai adatlapja weboldalunkon, amit az alábbi linken tekinthet meg: https://www.eupor.com/graco-machines Az adatlap tartalmazza a kiválasztott berendezésre csatlakoztatható maximális tömlő hosszát. Példa: E-10 gép max. 30 méter; E-20 gép max. 63 méter; E-30 gép max. 93 méter

A gépet használat után csak park üzemmódba kell állítani. A pisztolyon kell elvégezni az általános karbantartást a munka végeztével.

A munka befejezése után a gépet nem kell mosni, mivel kétkomponensű anyagról van szó, és a gép rendszerében nem keveredik az anyag.

Az alapanyagok kétkomponensűek, így a tömlőt nem kell takarítani. Az komponensek csak a pisztoly legvégében keveredik, így a pisztoly igényel tisztítást.

A gépek ipari berendezések, azaz nagyobb munkákra lettek tervezve. A gép kiválasztásakor mindenképp figyelembe kell venni a percenkénti kiszórt mennyiséget, valamit az elektromos teljesítményt, hogy mekkora gépre lesz szüksége a kivitelezésre.

Erre pontos választ nem tudunk adni. Ez függ a kezelő személyzettől, munkaidőtől, munka körülményektől, szigetelés vastagságától stb.

Cégünk tevékenysége a komplett szórt poliuretán hab technológiát lefedi, mint kivitelezés, gépértékesítés és szervizelés, alapanyag, és alkatrész forgalmazás. A szóró berendezésekhez és azok tartozékaihoz szükséges összes alkatrész értékesítését is végezzük.

Webshopunk: Kattints ide

Az alkatrészeket többnyire raktáron tartjuk. Abban az esetben, ha nincs készleten az aktuális termék, akkor a Graco belgiumi központjából kell megrendelnünk az alkatrészeket, melyek minden héten csütörtökön kerülnek kiszállításra telephelyünkre. Abban az esetben,ha sürgősen szüksége van az alkatrészre, akkor a TNT futárszolgálat 24 órás szállítási határidővel álla rendelkezésünkre.

A Graco cég több 10 000 alkatrészt, tartozékokat gyárt. A szükséges alkatrészek aktuális árairól érdeklődjön az alábbi linken található elérhetőségek egyikén: https://www.eupor.com/contact

A szóró berendezések szervizelésére telephelyünkön van lehetőség. Legtöbb esetben már telefonon keresztül is segítséget tudunk nyújtani probléma esetén.

A gépeknek nincs általános időszakos szerviz igénye (kivéve a hidraulikus gépek). Az általános karbantartás a gép beüzemelése során bemutatjuk, így el tudja végezni mindig a megfelelő karbantartást.

Legtöbbször a problémát az emberi oda nem figyelés okozza. A nem megfelelő karbantartás, pisztoly takarítás, sok problémát okozhat.

A gépvásárlást követően komplett beüzemelési tréninget biztosítunk.

Hasznát purhab szóró gépek vásárlására van lehetőség, de nem folyamatosan szokott lenni elérhető gép. Aktuális használt gépeinkről érdeklődjön kollégáinknál.

Sajnos nem tudunk gépeket bérbe adni. A technológia betanítás alapján működik, megfelelő oktatás hiányában nem megfelelően tudják kezelni a gépeket.

Az anyagok szórása nem bonyolult feladat. Kis kézügyességgel szép felület szórható. A felület előkészítése stb. a nehezebb feladat.

A poliuretán hab szigetelés országszerte robbanásszerűen nő. Évről évre egyre több kivitelező cég alakul ki, ami évről évére egyre több munkát hoz a cégeknek.

További gépek: Kattints ide

Az anyag hőmérséklet függ a felhasznált alapanyagtól. Általában 40-70°C fokos hőmérsékleten szórjuk az anyagokat a gyártói utasítások szerint. Minden anyag típushoz megfelelő technikai információt nyújtunk.

A hideg anyag szórásképe kicsi lesz, spricceli az anyagot, valamint az anyag zsugorodhat is.

A szórt poliuretán habok nedvességre érzékeny anyagok, így azokat csak száraz felületen lehet alkalmazni. A kivitelezési hőmérséklet alsó határa 10-15 °C

Ez cég és cég között változó lehet. Általában a cégek 5-10 év garanciát adnak az elvégzett munkára.

A kész szigetelő anyag élettartama függ a felhasználás módjától. Általában a purhab szigetelés az épület egész élettartama alatt megőrzi a fizikai tulajdonságait.

A gépekre 1 év garancia van. Az új generációs gépekre 1 év garanciát biztosítunk, valamint 3 év garanciát az elektronikára.

A gépek azonnal raktárról elérhetőek.

Több partnerünk is vásárolt már gépet pályázat útján. Javasoljuk a pályázatírókkal való konzultációt, hogy naprakész információt kapjon.

A gépvásárlást követően cégünk bemutatja Önnek a gép pontos használatát, karbantartását, szórási gyakorlatot stb.

A gép beüzemelése függ attól, hogy milyen gépet vásárolnak. Általában 1-2 napig szokott tartani gép típusától függően.

Természetesen örömmel fogadjuk a technológia iránt érdeklődő leendő partnereinket. Előzetesen egyeztessen időpontot kollégáinkkal, az alábbi linken található elérhetőségek egyikén: https://www.eupor.com/machine-contact https://www.eupor.com/contact A személyes konzultáció cégünknél díjtalan.

Cégünk alapanyag forgalmazással is foglalkozik. Alapanyag rendelését megteheti e-mailben az alábbi linkre kattintva: https://www.eupor.com/contact

Az általunk forgalmazott és rendelhető alapanyagok listáját megtalálja az alábbi linkre kattintva: https://www.eupor.com/material-distribution

Az elérhető alapanyagok aktuális árairól érdeklődjön e-mailben az alábbi linkre kattintva: https://www.eupor.com/contact

Közel év tapasztalatunkkal a hátunk mögött nagyon sok anyag mintát tudunk mutatni személyesen leendő partnereinknek, elérhető alapanyagok teljes listáját, különböző vastagságokban más és más felületekre felhordva.

Az alapanyagok kiadása személyesen a cserkeszőlői telephelyünkön történik. Igény esetén lehetőség van a rendelt alapanyagot egy a vásárló által megadott címre kiszállítani, ez esetben a számla kiállítása előtt ezt mindenképpen jelezni kell és akkor kalkulálunk egy szállítási költséget a cégünkkel kapcsolatban álló szállítmányozó partnerünkkel, ami a számlán feltüntetésre kerül.

Természetesen az ország teljes területén megoldható egy adott címre történő kiszállítás. A számla kiegyenlítése után szállítmányozó partnerünkkel intézzük a fuvart, ami legtöbb esetben az áru telephelyünkön történő felvételt követő 1-2 munkanapon belül kiszállításra kerül a megadott címre. Van lehetőség expressz szállításra is, amit egyénileg oldunk meg.

A szállítás költsége függ a rendelt áru súlyától, paletta számtól, valamint a szállítási címtől. Szállítmányozó partnerünk az ország irányítószámait zónákra bontja, amiken belül eltérő a szállítás költsége. A pontos szállítási költség a számla kiállítása előtt mindig kikalkulálásra kerül.

Gyakorlatilag bármely felületre szórhatóak az anyagok a megfelelő felület előkészítés után. Az anyag öntartó szerkezetű, így a felületeken masszívan áll.

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti a munkához használt kiegészítő termékek listáját.

Cégünk közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szórt poliuretán hab technológiában, valamint más forgalmazóval ellentétben a teljes technológiát lefedjük, a kivitelezési munkálatokon keresztül, az alapanyag, gépforgalmazással illetve szervizeléssel is foglalkozunk, így egy helyen elérhető a technológiához szükséges minden eszköz. Partnereink és rendszeres vásárlóink részére egyéni kedvezményes árakat tudunk biztosítani, meghibásodás, technikai kérdésben akár gyors telefonos segítségnyújtással is rendelkezésükre állunk, kiemelt akciókról értesítést kaphatnak.

Graco Reactor E-10: A professzionális purhab szóró gép. Tökéletes szigetelés a Graco Reactor E-10 professzionális purhab szórógéppel! Gyors, hatékony, megbízható.