Purhab szigetelés
  • július 29, 2018

Szeretne spórolni a fűtésszámlán? Akkor a padlásról semmiképpen sem érdemes megfeledkeznie a hőszigetelés során! A megfelelő padlás szigetelés szakszerű elvégzésével ugyanis akár 20-30%-ot is spórolhat a téli hónapok számláin. A padlás szigetelése ráadásul még ezen felül is megéri anyagilag, ez pedig annak köszönhető, hogy a padlásfödémek szigetelése kifejezetten gazdaságos módszerekkel végezhető el.

A padlás szigetelésén nem csak akkor érdemes elgondolkodnia az embernek, amikor éppen a fagyos, téli hónapok közepette didereg. Egyrészt ilyenkor már késő, és mindenképpen sok meleg levegő fog kárba menni. Másrészt viszont ez a meleg levegő természetesen a fizika törvényszerűségeinek megfelelően minden időszakban felfelé áramlik, ez pedig nyáron például azt eredményezi, hogy a padláson szaunához hasonló forróság fog uralkodni szigetelés nélkül.

Amennyiben a falak már szigetelve lettek, akkor a padlás szigetelés elvégzésével a penészesedés lehetőségét is kiküszöbölheti, hiszen így a levegő páratartalma nem tud lecsapódni a fal és a födémek találkozásánál.

Ha Ön is szakszerű padlás szigetelést igényelne és érdeklik a részletek, akkor bátran keressen bennünket!

Kapcsolatfelvétel