Purhab szigetelés
  • július 29, 2018

Azt már bizonyára sokan tudják, hogy miért rendkívül megbízható és hatékony a szórt purhab szigetelés. Azt azonban valószínűleg kevesebben tudják, hogy mi is pontosan az az anyag, ami felhordásra kerül az eljárás során, vagyis mi az a poliuretán hab. Az alábbiakban erre nyújtunk választ érdeklődő kedvű ügyfeleinknek.

A poliuretán hab egy szigetelő műanyagfajta, amelyet folyékony formában hordanak fel a szórt purhab szigetelés során. Ez a hab az eredeti térfogatának akár a százszorosát is elérheti, így rendkívül jó légzárást biztosító réteget képes alkotni. A poliuretán hab továbbá hézagmentes szigetelést tesz lehetővé, és megszünteti a hézagok okozta hőhidakat, ez a képessége pedig tetők szigetelésekor akár plusz 10-15 évet is jelent, ami a kezelt felület élettartamát illeti.

A szórt purhab szigetelés számos területen lehet alkalmazni: ipari létesítmények, terménytárolók vagy éppen hűtőraktárak esetében, de lakások, középületek falainak, mennyezetének, tetőterének vagy pincéjének szigetelése kapcsán is ez a módszer kerül elő legtöbbször.

Szakszerű megoldásért keressen minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel