Akfix Thermcoat flakonos purhab spray
  • augusztus 12, 2023

A hő- és hangszigetelés kulcsfontosságú a kényelmes otthon megteremtésében. Sokan azonban elhalasztják ezt a projektet a magas költségek és a bonyolult beavatkozások miatt. Azonban most itt van egy pénztárca barát megoldás, amely kis felületeken is hatékony védelmet nyújt a hőveszteség és a zaj ellen. A Thermcoat Hő & Hangszigetelő Purhab Spray a megoldás azoknak, akik szeretnék javítani otthonuk komfortját és energiát takarítani meg, egyszerűen és hatékonyan.

Hatékony hőszigetelés kis felületeken:

A Thermcoat Hő & Hangszigetelő Purhab Spray a kis felületek szigetelésének hatékony megoldása. Ideális kisebb felületek szórására, hézagok kitöltésére, ahol a hőveszteség problémát okoz. A speciális formulája lehetővé teszi, hogy a spray könnyedén kitöltse és lezárja a réseket és hézagokat, ezáltal minimalizálja a hőáramlást és segít megőrizni a meleget a hideg téli hónapokban.

Hangszigetelés a nyugodt és kényelmes otthonért:

A termék nemcsak hőszigetelőként funkcionál, hanem hatékony hangszigetelést is biztosít. A Thermcoat Hő & Hangszigetelő Purhab Spray megakadályozza a külső zajok behatolását, így csökkenti a zajszintet és segít nyugodtabb és kényelmesebb környezetet teremteni otthonodban. Ezzel a spray-vel élvezheted a csendet és a nyugalmat anélkül, hogy mélyen a pénztárcádba kellene nyúlnod a szigetelésért.

Könnyű és gyors alkalmazás:

A Thermcoat Hő & Hangszigetelő Purhab Spray pisztolyos kiszerelése lehetővé teszi az egyszerű és pontos alkalmazást. Egy purhab kinyomó pisztoly segítségével könnyedén felszórhatod a spray-t a kívánt felületekre. A gyors száradási idő révén azonnal látod az eredményt, és nem kell aggódnod az időigényes munka miatt. Így akár kezdőként is könnyedén elvégezheted a szigetelési feladatokat kisebb felületeken anélkül, hogy szakember segítségét kellene kérned. Egyszeri rétegben akár 3m² terület bevonása 1,5 cm vastagsággal, ha kb. 40cm-es távolságból normál sebességgel viszik fel.

Környezetbarát és energiatakarékos megoldás:

Azáltal, hogy megakadályozza a hőveszteséget, hozzájárul az energiatakarékossághoz is, ami nemcsak a pénztárcádat kíméli, hanem környezetbarát megközelítés is. Egykomponensű termék, amit egy kinyomó pisztollyal használhatunk. Nem tartalmaz olyan hajtógázokat, amelyek károsak az ózonrétegre

A Thermcoat Hő & Hangszigetelő Purhab Spray  egy ideális választás, ha költséghatékony  és  egyszerű megoldást keresel kis felületek hő- és hangszigetelésére. A spray könnyű és gyors alkalmazása lehetővé teszi, hogy te is könnyedén megoldhasd a szigetelési feladatokat otthonodban.  Alkalmazási területek: tetők, padlásterületek, homlokzatok, alapozások, pincék, födémek, belső falak, emeleti átfedések, belső válaszfalak, mennyezetek és pincék, épületek szerkezeti elemei, erkélyek, loggiák, ajtók, ablakpárkányok, csövek, csatornák és tartályok kerek felületei, egyenetlen és durva felületek, autótestek és autó pótkocsik, hajók, jachtok, hajók és mindenféle tengeri jármű, stb.

Próbáld ki a Thermcoat szórható flakonos purhabot: https://akfix.eupor.com/thermcoat-ho-hangszigetelo-purhab-spray-pisztolyos/ webshopban elérhető.

Hogy könnyen tisztán tarthasd kinyomó pisztolyod ajánljuk a tisztító spray használatát, ami szintén megtalálható online boltunkban.
Tisztító spray-t szeretnék: https://akfix.eupor.com/800c-purhab-tisztito-spray/