Služby našej spoločnosti

Naša spoločnosť predstavuje vrchol národnej technológie polyuretánových náterov.

Realizácia izolácie

Realizácia polyuretánových nástrekov po celej krajine: Izolácia rodinných domov, priemyselných pracovísk, striech domov a ostatných povrchov.

Distribúcia strojov

Naša spoločnosť je oficiálnym partnerom popredného výrobcu strojov na striekanie dvojzložkového polyuretánu, spoločnosti GRACO.

Materiály

Naša spoločnosť už veľa rokov zastupuje mnohé podniky vyrábajúce základové materiály. Polyuretánové peny, nátery, polyureové systémy

Servis strojov

Sme oficiálnym partnerom spoločnosti GRACO, ktorá je výrobcom strojov na nastrekovanie dvojzložkovej polyuretánovej peny.

CNC penové rezače

Distribúcia vysokokvalitných CNC sekáčov polyuretánovej peny. Ručné nástroje, taviace nože, rezacie drôty

Vzdelávanie

Školenia, profesionálna podpora a workshopy pre technologickú oblasť striekania polyuretánovej peny.

0

Hotová práca

0

Spokojní zákazníci

0

Dodávatelia

0

Roky

Distribúcia materiálovGyakran ismételt kérdések a szigetelésről

A purhab szigetelés ára függ a felület mérete és a munka körülményitől. A purhab szigetelés ára 2 500 Ft/m2 ártól kezdődik. Részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A purhab szigetelés vastagsága mindig a megrendelő igénye szerint van kialakítva. Tetőterek esetében a legtöbb esetben a gerenda vastagságát célszerű kitölteni. Részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A purhab szigetelés szigetelés értékét az következő linken számolhatja ki. U érték kalkulátor: https://www.eupor.com/u-ertek-kalkulator

Gyors kivitelezési idő. Kiváló szigetelési tulajdonságok. Tartós szigetelés. Minden rést kitölt. Nedvesség hatására sem esik össze. Nem penészesedik. További tulajdonságokról érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

Rosszabb időjárásban nem kivitelezhető egyes rendszerek. A felülete hullámos, a kézzel történő szórás miatt nem lesz olyan sima a felülete mind egy táblás anyagnak. A kivitelezéséhez erre szakosodott cég szükséges.

A purhab szigetelés kivitelezési idő sokkal rövidebb mint egy hagyományos szigetelési technológia. Egy 200-300m2 tetőszerkezet 1 nap alatt elvégzésre kerül.

A purhab szigetelés típusai
1. Lágyabb tapintású nyitott cellás poliuretán hab (családi házas környezetben használt szigetelés típus)
2. Keményebb zártcellás poliuretán hab szigetelés ( lépésálló felületek szigetelése, ipari felhasználások)

A helyszíni felmérést, telefonos és e-mail egyeztetés után tudjuk elvégezni.

Árajánlatot telefonon vagy email üzenetben tud kérni. Kérjük adja meg a szigetelendő épület paramétereit, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Graco logo
ultrapur logo
marispolymers logo
vipol logo
magnum logo
airlessco logo
Atlascopco logo
Cat logo
Hankison logo
Hydrovane logo
Perkins logo
Putzmeister logo
Pft logo
Ak máte ešte nejaké ďalšie otázky, kontaktujte nás.