Miért minket válasszon?

Náš hlavný profil je široko uznávaný. Globálne poskytujeme špičkovú polyuretánovú penu a technológiu polyuretánového striekaného náteru a odlievania. Do našich služieb spadá izolácia rodinných domov, striech domov, striech pokrytých vlnitými panelmi, priemyselných hál, kontajnerov a ďalších špeciálnych povrchov spolu s výrobou dekorácie rôznych prvkov.

  • Több mint 15 éves igazolt szakmai tapasztalattal rendelkezünk
  • Az elsők között kezdtük a magyarországi tevékenységet, így a haza piacon vezető szerepet töltünk be.
  • Legnagyobb hazai hálózattal rendelkezünk.

Purhab szigetelés

A szórt purhab szigetelés egy szórási eljárással felhordott szigetelésforma, mely alkalmazható valamennyi típusú lakóházhoz és kereskedelmi célú épülethez. A szórt poliuretán habot, folyékony formában hordanak fel, majd az eredeti térfogatának akár 100-szorosára is kitágulva egy kiváló, légzáró szigetelő poliuretán hab réteget alkot, ami számos területen teszi lehetővé felhasználását.

Alkalmazható családi házas környezetben például falak, födémek tetőszerkezetek szigetelésére. Mezőgazdasági területen, mint például sertés ólak szigetelése, baromfi ólak szigetelés, terménytároló épületek stb. is kiváló megoldás lehet a beázások porhó elleni védelemre.

Cégünk purhab szigetelés kivitelezését Országosan végezi. Kérdés esetén érdeklődjön kollégáinknál.

Tetőtér szigetelés poliuretán habbal

A tetőtéri lakások egyik megoldandó problémája a gyorsan felmelegedő tér, ami nagyon zavaró lehet meleg nyári napok alkalmával. A purhab szigeteléssel ez a gyors felmelegedés és kihűlés kiküszöbölhető és a tetőtéri lakás maximálisan komfortossá tehető.

A tetőtér szigetelés egyik kiváló szigetelése a poliuretán hab vagy purhab szigetelés. A szigetelő anyagot egyszerűen, gyorsan és kevés hulladék termeléssel fel lehet vinni az adott szerkezetre. A purhab minden kis rést kitölt, ezáltal nagyon hatékony és eredményes szigetelő rétegetképez. A szigetelés nélküli hőveszteségnek akár a 75%-át is megtakaríthatja a használatával. Nincs többé túlmelegedés vagy hirtelen lehűlés, az évszakok jellemzőihez igazodik.

Hosszú élettartamú, kedvező árú és előnyös tulajdonságokkal bíró tetőtér szigetelést keres? Könnyebben megvalósíthatja, mint gondolná! Forduljon hozzánk honlapon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet a tetőtér szigetelés részleteiről!

U érték kalkulátor

Kalkulálja ki a szigetelő anyagok U értékét

Kalkulátor megnyitása
Ak máte ešte nejaké ďalšie otázky, kontaktujte nás.