Indítsa el a szórt Habszigetelési Vállalkozását

Cégünk a leendő kivitelezők számára páratlan választási lehetőségeket nyújt a szórt szigetelőhab vállalkozásuk indításakor. Kulcsrakész megoldások széles körét biztosítjuk. 30 különböző konfigurációjú és árú szóró berendezés kínálatunk a legváltozatosabb és a legátfogóbb választék. Cégünk teljes alapanyag ellátást is biztosít tetőszigetelő habtól kezdve a speciális UV védő bevonatokig és poliurea anyagokig, valamint a munkák során használt kiegészítőkig. Vállalkozása számára a cégünk üzleti partneri kapcsolata biztosítja a potenciált valamennyi felmerülő igényt kielégítéséhez.


Tudás

Mint Magyarország vezető és legnagyobb kivitelezői tapasztalattal rendelkező cége, garantáljuk Önnek, hogy a legmegfelelőbb megoldást/gépet fogja vásárolni. Cégünk egyik legnagyobb háttértapasztalattal rendelkezik Magyarországon. Küldetésünk, hogy új vállalatát egy élvezetes értékesítési folyamaton kalauzoljuk végig.


Tapasztalat

Bölcs döntés az Eupor-ra hagyni az első lépést vállalkozása építésében. Mivel cégünk is kivitelező vállalatként indult és a mai napig is fő profilként a szórt habszigetelés kivitelezésével foglalkozik, ezért munkaterületi, munkaszerzési, gép- és berendezés-működtetési, valamint hibaelhárítási tapasztalattal is rendelkezünk. Ezt a tapasztalatot nem csupán vállalata kialakítása, hanem egész jövőbeni működése során is folyamatosan biztosítjuk a partnereink számára.


Kapcsolat
Poliuretán hab üzlet
Beszerzés
Beszerzés

Cégünk a 30 konfigurációjú szóróberendezésekből messze a legnagyobb választékot biztosítja, amit az iparág kínálhat. Biztosítjuk a legjobb minőségű alapanyagokat alkalmazási támogatással együtt.

Oktatás
Oktatás

Cégünk hosszú évek óta az egyik legátfogóbb beüzemelési / oktatási tudást bocsátja a szórt szigetelőhab ipar újoncai rendelkezésére. Partnereinket komplett technológiai oktatásban kapnak.

Támogatás
Támogatás

Cégünk biztosítja a legmagasabb szintű, támogatást: több mint 17 éves munkatapasztalattal rendelkezünk a szórt poliuretán hab üzletben. Mobiltelefonos támogatás, hétköznapi, illetve hétvégi szolgáltatással.

Növekedés
Növekedés

A „Vállalkozása indítása” nem csupán egy szlogen. Folyamatosan segítünk vállalkozása kibővítésében és növelésében. Az Eupor útmutatással segítheti az új vállalkozásokat a szórt szigetelőhab iparba lépéskor.

Gyártói elismerés
Gyártói elismerés

Munkáink mellett folyamatosan képezzük magunkat, hogy lépést tartsunk a technológia dinamikus fejlődésével

Indulás
Indulás

Vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy elkezdje MÁR MA!

0

Elvégzett munkák

0

Elégedett ügyfelek

0

Beszállítók

0

Évek

Ha bármilyen további kérdése merülne fel a technológiával kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.