Trapézlemez tető szigetelés szórt poliuretán habbal. Purhab szigetelés.

Trapézlemez tető szigetelés

trapézlemez tetők Szigetelése Purhabbal: A Tökéletes Megoldás
A trapézlemez tetők szigetelése kulcsfontosságú az épület hőmérsékletének szabályozásához, a komfortérzet növeléséhez és a fűtési és hűtési költségek csökkentéséhez. A purhab szigetelés kiváló választás a trapézlemez tetők szigetelésére, számos előnnyel büszkélkedhet a hagyományos szigetelőanyagokkal szemben.

Régi és új, lemez tetők utólagos hő és vízszigetelése. A szórt poliuretán szigetelőhab áthidalja tető hibáit, megszünteti a beázást a trapézlemez résein és a lemezrögzítő csavarok résein. A nyári napokon a nap nem melegíti fel a trapézlemezt, így a megszűnik az épület nagymértékű belső hőmérséklet ingadozása. A sűrűsége miatt a tetőt merevíti és akár járhatóvá válik. Megszünteti a belső páralecsapódást, így kiváló megoldás gabona tározó épületek belső szigetelésére. Minimális a szerkezet súlyterhelése.

A poliuretán hab előnyei:

Kiváló hőszigetelés: A purhab rendkívül alacsony hővezető képességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy hatékonyabban szigetel, mint más anyagok, mint pl. üveggyapot vagy kőzetgyapot. Ez melegebb téli napokat és hűvösebb nyári napokat eredményez.
Tartósság: A purhab vízálló, penészálló, így hosszú távú szigetelést biztosít.
Légmentes szigetelés: A purhab egybefüggő réteget képez, amely megakadályozza a levegő áramlását, ezáltal megszünteti a hőhidakat és a páralecsapódást.
Meggátolja a pára lecsepegését: A poliuretán hab szigetelés megakadályozza a pára lecsapódását a trapézlemez tető belső felületén. Ez megakadályozza a penész és a korrózió kialakulását

A purhab szigetelés ideális:

Új építésű trapézlemez tetők szigetelésére
Meglévő trapézlemez tetők utólagos szigetelésére
Ipari és mezőgazdasági épületek trapézlemez tetőinek szigetelésére

Kövess minket: Facebook
Kövess minket: Instagram
Kövess minket: Twitter
Kövess minket: Youtube
Kövess minket: Tiktok
Kövess minket: Linkedin