Gazdasági épület szigetelés szórt poliuretán habbal. Purhab szigetelés.

Gazdasági épület szigetelés

Gazdasági épület szigetelés: A zártcellás szórt poliuretán hab szigetelések legfőbb területe a mezőgazdasági, állattartó épületek, raktárak, csarnokok utólagos hő- és csapadék víz elleni szigetelése. A megfelelő hőmérséklet jelentős bevétel-növekedést eredményez a sertéstenyésztésben és baromfi nevelésben. A poliuretán hab segítségével megszüntethető a nagymértékű hőingadozás, ami kedvezően hat az állatok fejlődésére. A hőszigetelés mellett fontos a megfelelő higiénia is.

A poliuretán szigetelés az építmények belső felületén kerül felszórásra, ami egy teljesen egybefüggő légtömör vízálló felületet alkot. A szigetelés nagy keménységű, így nagy nyomású tisztítóval is tisztítható anélkül, hogy a felület megsérülne és a baktériumok a szigetelés mögé kerülnének. A poliuretán habnak vegyi ellenállósága is van és a penészesedés sem jelentkezik a felületén. Megszűnik a belső páralecsapódás, csöpögés.


Miért fontos a gazdasági épületek szigetelése?

Hőmérséklet-szabályozás: A purhab szigetelés egyenletes hőmérsékletet biztosít az épületben, télen melegen, nyáron hűvösen tartva. Ez optimális környezetet teremt az állatok számára, növelve a termelékenységet és javítva az állatjólétet.

Energia-megtakarítás: A szigetelés jelentősen csökkenti a fűtési és hűtési költségeket, ami gyors megtérülést eredményez.

Páratartalom szabályozása: A zártcellás purhab szigetelés vízfelvétele nagyan alacsony, így megelőzi a penészedést és a korróziót, megvédve az épület szerkezetét és a berendezéseket.

Hanggátlás: A purhab szigetelés kiváló hangszigetelő is, így csökkenti a külső zajokat, nyugodtabb környezetet biztosítva az állatok számára.A purhab szigetelés előnyei:
Gyors és egyszerű telepítés: A purhab szigeteléskivitelezését szakemberek végzik, gyorsan és egyszerűen, minimális bontási munkálatokkal.
Tartósság: A purhab szigetelés hosszú élettartamú, nem igényel karbantartást.
Környezetbarát: A purhab szigetelés nem tartalmaz káros anyagokat, így környezetbarát megoldást kínál.

Néhány egyéb friss infó: Kattints ide

Kövess minket: Facebook
Kövess minket: Instagram
Kövess minket: Twitter
Kövess minket: Youtube
Kövess minket: Tiktok
Kövess minket: Linkedin