Purhab szigetelés
  • április 28, 2018

Tetőtér szigetelés: Padlástér… Kell e szigetelni?

Gyakran ügyfeleink aggódnak amiatt, hogy nem tudják használni a tetőtéri tárhelyüket, ha leszigetelik. Ez érvényes aggodalomra ad okot, mert sok esetben a födém járófelületét szálas puha szigeteléssel akarják szigetelni… Így úgy döntenek, nem kerül fel szigetelést mert nem akarják kihasználatlanul hagyni a padlásteret.
Sok esetben egy tetőben járható a födém (padló) azért tárolásra is használják.

A szórt purhab szigetelés két típusát alkalmazhatjuk a tetőterek szigetelésére:

1. Zártcellás poliuretán hab szigetelés

Purhab szigetelés
Purhab szigetelés

2. Nyitott cellás poliuretán hab szigetelés

 

A zártcellás poliuretán hab szigetelést általában a járófelület kialakítására alkalmazzuk, mikor egy lépésálló egybefüggő hőszigetelő réteget kell képezni, amire nyugodtan pakolhatnak, azaz használhatják a tetőteret.
A nyitott cellás habot a tetőszerkezete szigetelésére alkalmazzuk amikor a födém már szigetelt, de a tetőtér túl meleg és nem tudják használni. A nyitott cellás purhab szigetelést a födém szigetelésére is alkalmazhatjuk abban az esetben, ha ott egy gerendaszerkezetes kialakítás van.

A szórt purhab szigetelés előnyei:
Tiszta szigetelés
Egybefüggő réteg
Pormentes felület
Egészségre nem káros
Kiváló hőszigetelő tulajdonság
Élettartam garancia
Ozon kímélő szigetelés

Mi legjobb megoldás? Kérjen egy ingyenes árajánlatot, beszélje meg velünk a tetőtér tárolási problémáit, és miután átbeszéltük, számos lehetőséget kínálunk Önnek. Biztosak vagyunk abban, hogy képesek vagyunk megfelelni a szigetelés (és esetleg a tárolás!) Igényeinek.
Vegye fel velünk a kapcsolatot ma az ingyenes konzultációért és árajánlatért.

https://www.eupor.com/contact